Skip to main content Skip to footer

VERGROOT JE BEREIK
MET SOCIAL MEDIA

Wil je meer interactie met je doelgroep realiseren? Een nieuw product of dienst introduceren via een online platform? Met het opstellen van een heldere strategie, waarin één of meerdere doelen staan opgesteld, zal het aanwezigheid opleveren bij je community. Het is de manier om een goed resultaat te behalen, wat voor boodschap je ook hebt als bedrijf. Wij creëren unieke verhalen die bij jouw bedrijf, doelgroep en platform(en) aansluiten.

WAT IS JOUW
SOCIAL MEDIA DOEL?

Uit het niets content gaan delen op Instagram, een video uploaden op YouTube of een bericht plaatsen op Facebook heeft weinig kans om een specifiek doel te behalen. Als je vaker zichtbaar wilt zijn onder je doelgroep om de bekendheid van je merk te vergroten, dient daar een strategie voor geschreven te worden. Daarbij is de ‘waarom’ het belangrijkste element in de communicatie die je gaat communiceren naar je doelgroep: waarom wil je vaker zichtbaar worden?

BEHEREN EN UITBREIDEN

Bij het opstellen van de strategie, kijken we samen welke platforms het best aansluiten om de boodschap van jouw bedrijf of product te communiceren naar je doelgroep. Ieder platform is uniek op zijn eigen manier en biedt dus kansen voor elk type bedrijf. Hoe en wanneer we de social media voor jou gaan inzetten, baseren op jouw doelgroep. Om het beste resultaat te behalen, kunnen wij deze unieke content creëren om je op de juiste wijze te profileren op social media. 

RESULTAAT BEHALEN

Om te bekijken of de strategie die is opgesteld en de gemaakte content het juiste resultaat behaald. Reflecteren wij op de resultaten van de afgelopen maand. Hierin staan de statistieken van de gebruikte platforms, waardoor we een goed inzicht krijgen hoe de content scoort. Met diverse tools houden wij dit bij en adviseren wij je hier over.

Welkom bij DRIFE (voorheen Interforce Webdevelopment en Brûlée). Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.