Skip to main content Skip to footer

VERGROOT JOUW SALES MET EEN WEBSHOP

Maak het voor jouw klanten gemakkelijk om online hun producten te bestellen. Met een snelle en overzichtelijke webshop vergroot je naast je sales, ook het gemak. Een standaard webshop of op maat gemaakt, DRIFE is de juiste partner. Met jarenlange ervaring en uitgebreide technische kennis zijn wij in staat om je webshop te ontwikkelen naar de processen en doelstellingen van je bedrijf. Geen functie is onmogelijk, DRIFE maakt het voor je.

WAAROM EEN WEBSHOP?

VERGROOT JE GEBIED

Haal makkelijker en sneller verkopen binnen door een online shop. Klanten die verder weg wonen, zullen sneller geneigd zijn wat te kopen. Hierdoor kan jouw naamsbekendheid en verkoopomvang stijgen.

GEMAK VOOR DE KLANT

Klanten hoeven door een online shop niet naar de winkel toe en zijn door dit gemak sneller geneigd om even wat te bestellen.

COMBINEREN MET ADVERTENTIES

Vergroot je sales door advertenties speciaal te richten op aanbiedingen in de webshop. Klanten zullen sneller geneigd zijn iets te kopen uit een advertentie als deze direct beschikbaar is.

AUTOMATISERING

Automatiseer je verkopen met koppelingen met jouw ordersystemen. 

VERGROOT JE SALES ONLINE

Een webshop zorgt voor contact met klanten buiten jouw omgeving. Lever je goede producten, maar vinden klanten de reistijd te ver? Met jouw snelle webshop is geen afstand te ver en kan je werken aan het vergroten van jouw bekendheid. Daarnaast kan een webshop op maat worden afgestemd, zodat deze een verlengde van jouw manier van werken is.

Welkom bij DRIFE (voorheen Interforce Webdevelopment en Brûlée). Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.